Musikk for bedrift

Lydbox musikk for bedrift er perfekt til lokalet og skaper akkurat den innbydende atmosfæren som dine besøkende føler seg mest komfortable i

Mer enn bare musikk

Musikk i ditt lokale er en del av din merkevares sensoriske engasjement med publikum. Det er mer enn bare bakgrunnsmusikk, det gir mange fordeler og er en integrert del av butikkopplevelsen. Musikk for bedrift er en av de mest effektive måtene for bedrifter å engasjere, underholde og begeistre kundene sine på. 

Lydbox tilbyr et komplett utvalg av både kommersiell og lisensinkludert musikk. Så uansett budsjett, blir vi kjent med din merkevare og skreddersyr en helt egen musikkanal for ditt publikum. I motsetning til andre leverandører av bakgrunnsmusikk, streames kanalene våre live. Dette betyr at vi har muligheten til å endre låtene og meldingene umiddelbart hvis du skulle kreve det.

Hvorfor trenger jeg bakgrunnsmusikk?

I e-handelens tidsalder må bedrifter sikre at deres kundeopplevelse i lokalet tilbyr noe ekstra spesielt. Å la personalet “streame” sin egen musikk kan virke som en god idé, men du gir fra deg kontrollen over et sentralt sensorisk aspekt ved merkevaren din. Vi har sett tilfeller av eksplisitte versjoner av sanger som ble kastet ut, og bedrifter ble tatt for å bruke ulovlig ulisensiert streaming. Lydbox sin musikk for bedrift er en live musikk-kanal som er eksklusiv for merkevaren din, og kan skape en direkte følelsesmessig forbindelse med kundene og fortsatt tilby personalet en variert lytteopplevelse av høy kvalitet. Fordi tjenesten vår streames live, kan vi skreddersy lyden din til tiden på dagen, og sørge for at lyden i butikk alltid treffer de riktige tonene.

  1. Skap en engasjerende kundeopplevelse med merkevaren og målgruppen gjennom musikken de elsker
  2. Skap merkelojalitet ved å bygge emosjonelle forbindelser og positive assosasjoner med skreddersydd musikkanal
  3. Bli en del av en sømløs kunderadio, som er kostnadsbesparende og gir de ansatte muligheten til å fokusere på jobben sin (i stedet for musikk).

Lisensinkludert musikk

Musikk er viktig, men musikk kan også representere en stor kostnad for bedrifter med publikumsarealer. Kan lisensinkludert musikk (trykk på linken for å høre eksempler) være et alternativ til SpotifyApple MusicYouTube og andre tjenester?

Lisensinkludert musikk, også kalt lisensfri- eller vederlagsfri musikk, er per definisjon musikk hvor lisensen til å bruke musikken betales direkte til leverandøren av tjenesten. Tjenesteleverandøren betaler på denne måten rettighetshaverne direkte, og sluttbruker trenger ikke gjøre noen avtale med forvaltere og vederlagsoppkrevere som TONO og Gramo.

Lydbox leverer både lisensinkludert musikk og TONO/Gramo lisensiert musikk.

Lydannonser

Vi skreddersyr den perfekte lydannonsen som engasjerer og motiverer kunder i møte med din merkevare​

Informasjonsspotter

Kommuniserer tingene som betyr noe for kundene dine.

LES MER HER

Kjøpesenter & varehus

Showroom

Offentlige rom & kontor

Kunst & kultursektoren

Lørenveien 73, 0580 OSLO

Lydbox@lydbox.no