Lydopplevelser i offentlige rom og kontor

Lydopplevelser som bygger tillit og troverdighet

Lydbox er spesialister på lydopplevelser

Via kontorets eget høyttaleranlegg tilrettelegger Lydbox for informasjon, kommunikasjon og lydskjerming. Erfaringene har vist seg, at denne kombinasjon bidrar til å ivareta sikkerheten og taushetsplikten. Med variert, tilpasset og nøytral musikk ønsker vi å tilrettelegge for beroligende atmosfære, som er til økt velvære for alle, samtidig som ansatte kan gjennomføre arbeidet sitt på en sikker måte.

Det er det som er kraften av lyd!

Besøksområde

Hvis lydopplevelser er en ettertanke i ditt besøksområde, er det på tide å bytte taktikk. Lydbox tilbyr en on-brand lydkanal, som styrker kundeopplevelsen. Engasjer kundene dine i et sensorisk lydbilde som både bygger merkevare og sikrer de gode opplevelsene.

  • Underhold besøkende med de nyeste tips og trender.
  • Gjør et utvalg av musikk, som i samarbeid med våre lyddesignere, bidrar til å forme persepsjonen av selskapet ditt.
  • Trigg til mersalg og kryssselg tjenestene dine mens kundene er i rommet.

Venteværelse

Lydopplevelser på venteværelser bidrar til å sikre taushetspliktig informasjon, ved å skape en beroligende lydopplevelse. Dette kan betyr tilpasset atmosfærisk musikk, skreddersydde lydprofiler og informasjon som bygger troverdighet og tillit. 

  • Bygg tillit og troverdighet med en skreddersydd lydopplevelse, som sikrer taushetspliktig informasjon og sensitive samtaler. 
  • Kommuniserer direkte med ansatte, som et ledd i økt velvære og lagbygging på jobb. 

NAV og Lydbox

NAV kontorene i både Oslo og Horten har funnet verdi i Informasjonslydspotter og atmosfæriske musikk, som inneholder akkurat det brukeren og de ansatte trenger til å kunne gjennomføre et sikkert besøk hos NAV.

«Jeg er helt overbevist om at lyd har hatt en dempende effekt...etter at vi fikk lyd så har det gått kraftig ned på antall episoder i lokalet»
NAV Stovner
Jan Einar - Tidl. Teamleader

Våre lydprodukter

Lydskjerming

Tar vare på sikkerheten, produktiviteten og tilliten.

Scandytag

Er bare et “TÆPP” unna.​

LES MER HER

Kjøpesenter & varehus

Showroom

Offentlige rom & kontorer

Kunst & kultursektoren

Lørenveien 73, 0580 OSLO

lydbox@lydbox.no