Podcast

Podcast produksjon

Hvis du har et budskap du ønsker å få ut eller vurderer kanaler som kan engasjere kundene dine, er podcast en fin måte å vise dem hva du driver med!

Dessverre er det ikke alltid sånn at man har kunnskapen eller tiden til å lære seg nye lydsoftware eller redigeringsverktøy. Lydbox tilbyr profesjonell produksjon og redigering av podcasten din. Bruk tiden din på andre ting, og la oss stå for den profesjonelle utformingen av din lydopplevelse. 

Podcast annonsering

Podcast forteller historier, tilbyr informasjon og inspirerer følelser. Lytteren er med deg i potensielt flere timer og bedrifter er interessert i å få sitt budskap plassert i ørene på denne nye kanalen.

Uansett om du er annonsør eller en podcaster som ønsker å tilrettelegge for annonsører, produserer Lydbox profesjonelle lydannonser som treffer lytterne sømløst i programmet, med lydinnhold og kvalitet som bygger tillit.

I samarbeid med 

Cultura Notes

Cultura Notes, ledet av Kunsthistoriker, journalist og fotograf, Siri Wolland, har hatt et tett og godt samarbeid med Lydbox i flere år. Lydbox har produsert og redigerer flere av Cultura Notes Podcast, samt utviklet promo-klipp og annonser. 

Cultura Notes er en blogg for kunst- og kulturopplevelser. Kulturstoff får stadig mindre plass i tradisjonelle medier, og Cultura Notes er en motreaksjon på det. I sin egen podcast inviterer hun kjente og mindre kjente gjester til en samtale om kunst og kultur. Hør Promo-klippet til Culturanotes.

Mer informasjon om Cultura Notes?

Lydannonser

Vi skreddersyr den perfekte lydannonsen som engasjerer og motiverer kunder i møte med din merkevare​

Musikk

Lydbox musikkanal er perfekt til lokalet ditt og skaper akkurat den innbydende atmosfæren som dine besøkende føler seg mest komfortable med

LES MER HER

Kjøpesenter & varehus

Showroom

Offentlige rom & kontorer

Kunst & kultursektoren

Lørenveien 73, 0580 OSLO

lydbox@lydbox.no