Lydskjerming

Tar vare på sikkerheten, produktiviteten og tilliten.

Ta vare på sikkerheten med lyd

Lydskjerming, lydmaskering eller bakgrunnsstemning – uansett hva du måtte kalle det, tar lyd vare på sikkerhet. Lydskjerming er en lydbehandlingsform utviklet for å redusere muligheten til å lytte til menneskelig tale, skjerming av prosesser og sikring av en beroligende atmosfære. Lydskjerming hos Lydbox innebærer å legge til bakgrunnslyd for å beskytte stemmens personvern og redusere distraksjoner. 

  • Vær sikker på at personvern og konfidensialitet mellom pasienter og ansatte er overholdt. 
  • Reduser oppfatningen av støy.
  • Skap et mer fokusert og produktivt arbeidsmiljø for ansatte.
  • Lydskjerming bidrar med å sikre en beroligende og tilfreds atmosfære i ditt lokale. 

Slik fungerer det

#1 Lydskjerming fra Lydbox er utviklet for å matche frekvensene til menneskelig tale, slik at det høres behagelig ut for det menneskelige øret. Den blokkerer ikke lyd eller eliminerer all talestøy i et miljø, i stedet reduserer lydskjermingen ganske enkelt hvor langt unna samtaler kan høres og forstås av andre.

#2 Lydskjerming fra Lydbox bidrar også med å forbedre ansattes ytelse og redusere feil. Det hele gir et høyere servicenivå, en mer effektive arbeidsstab og en bedre kundeopplevelse.

Les nedenfor hvordan NAV tar i bruk lydskjerming fra Lydbox. 

NAV og Lydbox

NAV kontorene i både Oslo og Horten har funnet verdi i en egen informasjonskanal, med Informasjonslydspotter og atmosfæriske musikk. En informasjonskanal som inneholder akkurat det brukeren og de ansatte trenger til å kunne gjennomføre et sikkert besøk og arbeid hos NAV.

Informasjonsspotter

Kommuniserer tingene som betyr noe for kundene dine.

Musikk

Lydbox musikkanal er perfekt til lokalet ditt og skaper akkurat den innbydende atmosfæren som dine besøkende føler seg mest komfortable med

LES MER HER

Kjøpesenter & varehus

Showroom

Offentlige rom & kontorer

Kunst & kultursektoren

Lørenveien 73, 0580 OSLO

lydbox@lydbox.no