Kunst og kultur

Atmosfære som resonerer og dekorerer lokalet

Kraften av et sterkt lydbilde i kunsten

Lydopplevelser i kunst og kultursektoren møter besøkende med engasjement og læring, som høyner opplevelsen. Vi i Lydbox mener at det er lyden som skaper stemningen. Gjennom et målrettet og tilpasset lydbilde ønsker vi å forsterke og levendegjøre den visuelle verden på museum og attraksjoner med lydopplevelser.

  • Skreddersy spennende og engasjerende lydopplevelser.
  • Formidle lyd som motiverer til økt læring og interesse.
  • Fortell historiene på måter besøkende ikke har hørt før.

KUNST OG KULTUR

Lydopplevelser fra Lydbox skaper et lydbilde som motiverer og gleder et publikum. Besøkende sitter igjen med en innsiktsfull, så vel som engasjerende måte å sette pris på og lære om kunst og kultur.

Når du går i naturen, så vel som på en attraksjon, går du langs en sti og et terreng. En planlagt rute, som går langs kunstverk og gjenstander – til og fra opplevelser.

Med lydopplevelser fra Lydbox, blir både rommet for attraksjonen og hele vandringen mellom, en opplevelse som stimulerer sansene, gjennom engasjement og læring.

Ofte stilte spørsmål 

Ja, både lyd- og atmosfærisk lydbilder fungerer eksepsjonelt godt til å fange oppmerksomhet og skape en atmosfære som levendegjør utstillingene på museet. 

Les mer her

Ja, det stemmer. Vi i Lydbox tilbyr en helt egen Lydbox avspiller med skreddersydd software og produserte lydopplevelser. Plug-and-play så er du i gang. 

Har du ikke eget høyttaleranlegg? Vi samarbeider med ledende nordiske leverandører av høyttaleranlegg. Fra små utstillinger til de største lokalene i Norge.

Ja, det gjør vi. Kontakt oss i dag om hva din utstilling representerer med lyd, så står vi klare til å produsere opplevelsen. Slik kan vi jobbe sammen for å lage den perfekte lydopplevelsen for din utstilling.

Vi har et produksjonsstudio in-house, hvor produsenter med 10 års erfaring skreddersyr din opplevelse i lyd. 

Nei, vilkårene og betingelsene du godtar når du registrerer deg for en konto, sier tydelig at disse tjenestene kun er til personlig, ikke-kommersiell bruk.

 

Usikker på høyttaleranlegget?            Vi samarbeider med ledende leverandører. 

Et lydsystem for alle bransjer

  • Kjøpesenter og varehus
  • Showroom
  • Offentlig rom og kontor
  • Kunst og kultur

Atmosfærisk lyd

Lydkulissser & effekter

Lørenveien 73, 0580 OSLO

lydbox@lydbox.no