KRAFTEN AV LYD


KRAFTEN AV KUNDERADIO PÅ KJØPESENTER OG VAREHUS

I over 15 år har Lydbox vært Norges største tilbyder av et helhetlig lydbilde på kjøpesenter og varehus. Via senterets eget høyttaleranlegg tilrettelegger Lydbox for kjøpesenterets helt egen interne kunderadio. Den interne kunderadioen gir senteradministrasjonen muligheten til å bruke «kraften av lyd» til å styrke sitt lydbilde gjennom direkte og effektiv kommunikasjon med besøkende.

En intern kunderadio tilrettelegger for den umiddelbare kommunikasjonen og fleksibiliteten som senteradministrasjonen vil kunne trenge. Enten om det er;

  • Behov å skape den riktige opplevelsen med tilpasset musikk
  • En påminnelse om de spennende senteraktivitetene
  • En hyggelig oppfordring til å bli med i senterets egen kundeklubb.

Det finnes kanskje ikke noe bedre sted og kommuniserer med målgruppen din, enn i dine egne lokaler.

Lydspotter produseres ferdig i vårt eget studio raskt, profesjonelt og rimelig. Vi produserer i overkant av 3000 lydspotter i året, til nærmere 100 kjøpesentre og varehus i Norge. Kunderadioen kan tilpasses og tilrettelegges etter individuelle behov og ønsker, men her har vi presentert noen av de mest populære produktene på norske kjøpesenter.

Utvalgte lydprodukter


Musikk på kjøpesenter

Musikk skaper en trivelig og engasjerende atmosfære som tilrettelegger for en god, trygg og hyggelig handel. Uansett om du ønsker de kjente og kjære kommersielle sangene eller et fantastisk utvalg av vedlagsfri musikk, tilrettelegger en Lydbox for et tilpasset lydbilde på ditt kjøpesenter.

Komersiell musikk passer perfekt til deg som ønsker å betale det lille ekstra for det velkjente. Med ulike løsninger kan Lydbox tilpasse og tilrettelegge for akkurat den musikken, sangen eller sjangeren du ønsker og trenger.

Musikk er viktig, men Kommersiell musikk kan også representere en stor kostnad for kjøpesentre med store publikumsarealer. Lisensinkludert musikk, også kalt lisensfri- eller vederlagsfri musikk, er per definisjon musikk hvor lisensen til å bruke musikken betales direkte til leverandøren av tjenesten. På denne måten kan sluttbruker bespare store utgifter knyttet til avspilling av musikk. Lese mer her:


Lydbox har ulike strømmeavtaler for vedlagsfri musikk til kjøpesenter og varehus.  På denne måten kan du bespare store utgifter knyttet til avspilling av musikk. Lydbox har tilgang til flere tusen fantastiske låter, men som produsert profesjonelt av mindre kjente artister. Låtene er vel så bra!
Eksempel:


Vedlagsfri musikk

Informasjonslydspotter

Informasjonsspotter er et velbrukt produkt og populært blant kjøpesenteradministrasjonen i Norge. En informasjonslydspott kan informerer besøkende om alt fra ulike hendelser til nye og spennende senteraktivteter. Vi tilbyr også åpne- og stenge- lydspotter som informerer både kunder, besøkende og ansatte om tidene senteret er oppe.


«Er det 15 minutter til senteret stenger?»

Ja, informer besøkende om dette!


Informasjonslydspotter er et ypperlig produkt for å informere, forsterke og kommuniserer direkte med besøkende når de er på kjøpesenteret. 


Eksempel:


Moteshow!
Klovnen BoBo!
Stengespott!Senterkampanje Kundeklubb:

Utnytt den interne kunderadioen for å forsterke effekten av ulike senterkampanjer, slik som kundeklubben. Å nå frem til målgruppen med riktig kommunikasjon til riktig tid er svært vanskelig, bruk derfor anledningen til å forsterke senterkampanjene dine i en kontekst som føles nyttig og naturlig for kunden.
Eksempel:


Kundeklubb!Ønsker du mer informasjon? Kontakt oss på
lydbox@lydbox.no