Kunderadio

Lydbox sin kunderadio er en genial kanal for å forsterke eksisterende kampanjer med en meget sterk salgsutløsende effekt. Responsen på aktiviteten kan bli målt ned til hver enkelt spot, sett opp mot aktiviteten på kasseapparatet. Økt salg kan måles umiddelbart.

 

  • Påvirker kundes kjøpsbeslutning tett opp mot kasseapparatet
  • Senterets besøkende kan ikke unngå å høre budskapet
  • Rask levering av lydspotter av meget høy kvalitet
  • Kontrollert distribusjon av innhold
  • Konkurransedyktige priser
  • Dyktige og dedikerte ansatte hos Lydbox som yter god service
  • Miljøvennlig mediekanal

 

Tekniske krav og spesifikasjoner

 

Lydbox kobles opp via senterets eksisterende talevarslingsanlegg. De fleste anlegg kan benyttes, men det finnes enkelte hornhøyttalere og eldre anlegg som fungerer dårlig til formålet.

 

Anlegget må normalt sett allerede fungere som talevarslingsanlegg og det er en fordel at man vet at det kan spilles musikk på høyttalerne. De finnes noen systemer som ikke er laget for tilkobling av eksterne lydkilder, men dette lar seg i de fleste tilfelle løse ved installasjon av en enkel ekstramodul.

 

Bredbåndtilkobling er en forutsetning for en smertefrihåndtering av innholdet, og dette bør være på plass i forbindelse med installasjonen av Lydbox. Vi vil kun ha tilgang til vår maskin for å kunne fjernstyre denne, og ikke senterets nett for øvrig.

 

Lydbox har flere samarbeidspartnere som kjenner vårt produkt godt, og som kan bistå i en eventuell utbedring av eksisterende talevarslingsanlegg. Vi har også muligheten til å installere loungeområder og mindre soner, hvor musikk og øvrig innhold kan spilles av.

 

I de fleste tilfeller vil en installasjon av Lydbox være av den enkle sorten, men møter vi og deres lokale elektrikere på uventede utfordringer – så har vi vært innom det meste, og har en løsning på det meste.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.