Kundene kommer!

Nå åpner landet sakte opp igjen! Kundene deres og dere, gleder seg stort til en mer normal hverdag. Dag for dag ser det ut til at kjøpesentrene igjen er i ferd med å bli den møteplassen de alltid har vært, hvor vi møter andre mennesker, finner inspirasjon og gleder oss over å blant annet kunne fornye vårgarderoben vår og hjemmet vårt.

Lydbox har gjennom hele koronapandemien bistått Folkehelseinstituttet, varehus og butikkjeder, i tillegg til kjøpesenter – og deres senterledere og butikker  – over hele landet. Alle har hatt et stort behov for å nå ut med riktig informasjon, til riktig tid og til riktig målgruppe. I tillegg har behovet for å kunne tilpasse budskapet i forhold til stadig endrede nasjonale og lokale retningslinjer gjort seg gjeldende hele tiden.

Nå som vi begynner å nærme oss å være ordentlig i gang igjen, er det viktig at du har en plan for hvordan du ønsker å informere om hva du har å tilby dine besøkende.

Ulike kanaler har ulike styrker, og med Lydbox er muligheten til å kunne endre budskap på svært kort varsel en enorm fordel slik virkeligheten ser ut akkurat nå. Vi tror på å forsterke ulike budskap med ulike medier, og gjerne en miks av flere.

Ta kontakt for å få vite mer om hvordan vi kan bistå dere med vår kunnskap om lyd som et tilskudd til eksisterende mediemiks.