Installasjon og Hardware

Installer Lydbox enkelt og greit

Lydbox

Med vår kunderadio vil du få den beste løsningen for denne kanalen som markedet har å tilby. I tillegg til å ha deres informasjon og pågående kampanjer på lufta til en hver tid, leverer vi musikk og tilpasser en skreddersydd musikkprofil som passer dere og deres kunder på en perfekt måte.

Installasjon

Din kunderadio installeres enkelt ved at vår Lydbox blir plugget inn i ditt eksisterende anlegg eller så installere vi mindre lydannordninger selv. Krever lydopplevelsen større installasjoner engasjerer vi vår samarbeidspartner Scandec.

Deretter kobles Lydbox opp via bredbånd mot våre kampanjeansvarlige og produsenter, som har full kontroll på deres innhold til enhver tid. Vår heldigitale software sørger for at alle tester og lydoppdateringer blir ferdigstilt sømløst, automatisk og digitalt. 

Hardware

I vårt profesjonelle lydstudio blir alle lydspotter og innhold spilt inn, og våre dyktige produsenter får det på luften raskere enn noen andre. Dette er vårt løfte. Som vår partner trenger du bare å fortelle oss hva du vil formidle via kanalen, så fikser vi resten.

Enkelt og greit. Slå på tråden eller send din kundekontakt hos Lydbox en mail, så skriver vi ferdig manus og spiller inn voice, produserer ferdig innhold, sender det til deg for eventuell godkjennelse  – og setter det på lufta til avtalt tid.

Våre samarbeid

Lydbox samarbeider med blant annet Scandec, som er en av Norges markedetsledende leverandører av lydanlegg til næringslokaler.

Ut ifra behovene deres, plantegninger og ønsker kan de enkelt beregne hva dere trenger av høyttalere, og forsterker, for optimal effekt. Så uansett om du ønsker ordinære høyttalere eller spesielle lydhøyttalere (lyddusjer, infrarød sensorer osv.) står vi klare til å hjelpe. 

Vi engasjerer elektriker som installerer anlegget hos dere.

Lørenveien 73, 0580 OSLO

lydbox@lydbox.no