Hvordan skape lyden av egen merkevare


Med riktig musikkdesign og tilpasset lydannonsering skaper Lydbox et unikt miljø for din bedrift, som forsterker ditt varemerke og øker trivselen til dine besøkende.

Kjøpesenter, caféer, varehus og butikker er fylt av ulike inntrykk. Det er derfor viktig å velge riktig type musikk, til riktig tid på døgnet og til riktig målgruppe. På denne måten kan du til stor grad påvirke kundenes kjøpsbeslutninger.

Ved å analysere deres behov, og ved å velge ut et skreddersydd musikkutvalg for å forsterke ditt varemerke – kan man tilpasse lyddesignet for et hvert lokale optimalt. Ditt kjøpesenter, din butikk eller ditt varehus, kan på denne måten få en egen og tydelig lydidentitet. Med Lydbox får du også muligheten til å spille av nøye tilpasset reklame, tett opp mot kjøpsøyeblikket.

Slik skaper vi lyden av din egen merkevare:

  1. Ved å definere din merkevare sin identitet, og din målgruppe, tar vi første steg mot å finne riktig musikk for din merkevare. Tenk for eksempel gjennom hva dine kjerneverdier er. Og hvordan ønsker du å posisjonere din merkevare?
  2. Deretter finner vi din musikkidentitet. Ved å definere kjerneverdiene du ønsker å uttrykke gjennom musikken, kan det skreddersys en spilleliste som reflekterer din merkevare. Det å velge ut hvilken musikk du ikke skal spille, er derfor like viktig som å plukke ut hva slags musikk du skal spille.
  3. Det å utvikle sin egen lydidentitet er en prosess som aldri tar slutt, ettersom at merkevaren hele tiden utvikler seg. Det er derfor viktig å gradvis tilpasse og bytte ut deler av musikkbiblioteket, og huske på at hvilken musikk som er riktig hos deg forandrer seg over tiden.

Lydbox tilbyr følgende for å hjelpe deg med å bygge din merkevare:

  • Din egen kunderadio med riktig lyddesign
  • Forslag til spotter, informasjon og tilpasset budskap
  • Behovsanalyse og gjennomgang av eksisterende teknisk utstyr
  • Samarbeidspartnere for installasjon og utvikling av lydanlegg
  • Kontinuerlig oppdatering av musikk, programvare og hardware
  • Hjelp med lisenser (Tono / Gramo) og Rights Included (lisensfri) musikk

Ta kontakt med oss på lydbox@lydbox.no om du vil vite mer om hvordan du kan bygge din merkevare ved hjelp av musikk.