Scandytag

Er bare et "TÆPP" unna.

sCANDYTAG ER BARE ET "TÆPP" UNNA

ScandyTag tilbyr superenkel lokal informasjonsdeling, bare ved hjelp av å «tæppe» en telefon på vår smartbrikke. Dette gir brukeren umiddelbar tilgang til forhåndsbestemt informasjon, som lett kan organiseres av en administrator på Scandytag.no. ScandyTag er fremtidens qr-kode, og vårt mål er å effektivisere informasjonsstrøm til kunder uten bruk av hindringer som mobilkamera.

1. Pass på at telefonen er skrudd på og at NFC-funksjonen er påskrudd.

2. Tæpp brikken med telefonen.

3. Trykk på linken som dukker opp.

Informasjonen som vises kan enkelt endres og reorganiseres ved å logge inn på Scandytag.no.

Scandy-lyd

ScandyTag er laget for å være intuitiv, og ligner prosessen av å tæppe et bankkort på en betalingsterminal. 

Med rask tilgang til audiovisuelle verktøy – gir ScandyTag muligheten til å kombineres med lydopplevelser. ScandyTag kan brukes til å informasjon og læring om nye og gamle kunstobjekter på en utstilling, eller brukes til å beskrive ulike rom engasjerende lydfortellinger og kulisser. ScandyTag gir tilgang til spennende lydoppplevelser ved å inkludere flere av besøkenes sanser.

 

Bruksområder

  • Museum: ScandyTag gir enkelt og raskt tilgang til museets informasjonssider og lydopplevelser på besøkendes egen mobil.
  • Utstilling: ScandyTag lar besøkende laste ned utstillingens lydsatte tekster, podkaster, og nyheter ved bare å tæppe vår smartbrikke.
  • Kjøpesenter: ScandyTag tillater kunder å effektivt lese om senterets butikker, deres tilbud, og planoversikt, i tillegg til å opplyse om Lydbox sine tjenester og bestillingssider.
  • Food courts: Scandytag lager et oversiktlig system av betalingsfunksjoner, online menyer, og sosiale medier i en organisert liste.

Slik fungerer det

Mer informasjon om Scandytag?

Atmosfæriske lydbilder

En iscenesettelse av lydopplevelser som gir rom for engasjement og spenning.

Lydkulisser & lydeffekter

Gjenskaper historiene, miljøet og opplevelsene. ​

LES MER HER

Kjøpesenter & varehus

Showroom

Offentlige rom & kontorer

Kunst & kultursektoren

Lørenveien 73, 0580 OSLO

lydbox@lydbox.no