Kundeklubb juleaktiviteter

Årets juleaktiviteter på ditt kjøpesenter knyttes i år opp mot kundeklubben, med en unik mulighet for å verve mange nye medlemmer. Les videre for mer informasjon om hvordan Lydbox løser dette.

Nå kan du kombinere god julestemning og gjennomført juleaktiviteter-/kalender, med muligheten til å utvide kundeklubben og gi medlemmene noe å glede seg stort over.

Årets løsning fra Lydbox er knyttet opp til nye og gamle medlemmer i senterets kundeklubb, og sammen sørger vi for at både butikkene, kundene og senterledelsen får stort utbytte av mulighetene dette gir.

EKSEMPEL: Hør hvordan en “julekalenderluke” kan høres ut.

Vi gjennomfører løsningen på følgende måte:

  • Pre-annonsering av kalenderen i november
  • Dagens butikk/luke hver dag gjennom advent
  • Dagens eller ukens vinnere kan bli annonsert på anlegget

EKSEMPEL: Vi lager pre-annonsering på julekalender som kan spille gjennom november.

Alt som skal til for å gjennomføre kampanjen, er at senterleder informerer om at butikkene som skal være med på kalenderen må stille med et gavekort på 500,- kroner til sin luke. Gjennomføringen tar vi oss av etter at en oversikt over annonsørene sendes til oss. Alle butikkene som deltar får sin egen reklamespot den dagen de har dagens luke.

Senter som benytter seg av denne muligheten i år, lager også en flyer som informerer om julekalenderen – samt plakater. Disse inneholder informasjon om hvordan man melder seg inn og hvordan man deltar, i tillegg til informasjon om at vinnere vil bli kontaktet per SMS.

Her kan man finne på mye morsomt, som med fordel kan skape litt aktivitet på blant annet Facebook og senterets egen nettside, som eksempel. Hva med for eksempel bilder fra butikkene, som viser vinneren av dagens luke som er og henter premien sin? Kun fantasien setter grenser. Det kan også være greit å ha tenkt på hvordan man bygger sin egen merkevare med musikk og lydspotter.

EKSEMPEL: Spot som forteller om hvordan man deltar på julekalenderen.

Priser:


Kampanjen i sin helhet er priset til 24.000,- eks. mva. og inkluderer blant annet:

  • Infomateriell senterleder kan formidle til butikkene
  • Pre-annonsering av julekalender
  • Generell annonsering av julekalender
  • Dagens luke (en ny butikk hver dag)
  • Opplesing av vinnere
  • Egen Prosjektleder hos Lydbox for å holde i gjennomføringen

Dette er en unik mulighet til å verve medlemmer til senterets kundeklubb, samtidig som det skaper julestemning på senteret – og ikke minst god egenreklame både for butikker og senteret.